Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

About me

WELCOME

Καλωσορίσατε στο State of Mind, ένα fashion και lifestyle blog που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για εκείνους που αγαπούν τα ωραία πράγματα και λατρεύουν την ενημέρωση! Καθημερινά δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με τη μόδα το design, προϊόντα, ομορφιά, συνταγές fashion&graphic technology, αυτοβελτίωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χωρέσει στο μυαλό σας!!
  

BRAND

Το State of Mind είναι μια ιδέα για να περνάμε θετικά μηνύματά ζωής μέσα από την εμφάνισή μας.
Έτσι δημιουργήσαμε σε αρχικό στάδιο μπλουζάκια χρησιμοποιώντας τα σαν ένα καμβά θετικών μηνυμάτων.
Μοναδικά τυπώματα σχεδιασμένα αποκλειστικά από εμάς ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε μπλουζάκια από 100% οργανικό βαμβάκι.

Κάτι για μένα...Ας ξεκινήσουμε…

Το όνομά μου είναι Εύα Μουρτζάκη και γεννήθηκα στις 22 Ιουνίου 1984. Μένω στην Αθήνα και έχω μια υπεροχή οικογένεια και δύο  αξιολάτρευτα παιδιά,την Αρμονία και τον Κωνσταντίνο.
Έχω σπουδάσει Graphic Design, Pattern cutting, Fabric manipulation και Sewing techniques. Τα τελευταία 14 χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο της μόδας ως Textile Designer και έχω δουλέψει με πάρα πολλές γνωστές εταιρείες του χώρου. Είμαι η δημιουργός του brand State of Mind.
Μου αρέσει πολύ να διαβάζω,με βοηθάει να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη σε πολλούς τομείς της ζωής μου!!
Αυτό που με κάνει χαρούμενη ειναι η οικογένειά μου.
Ξεκίνησα το blogging γιατί είναι ένας ωραίος τρόπος ενημέρωσης  και έκφρασής!

Η θεματολογία του blog
 • Μόδα/Fashion
 • Lifestyle
 • Ενημέρωση/News
 • Design
 • Προϊόντα/Products
 • Αυτοβελτιωση/Motivation,Personal development,Life
 • Ζωα/Animals
 • Ταξιδια/Travel
 • Φαγητο/Food
 • Μουσική/Music
 • Παιδιά/kids


 Καλώς ήρθατε, περιμένω τα σχόλια σας...

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη σας!


 Εύα Μουρτζάκη 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fashion Psychology

Πόσο επηρεάζει το ντύσιμο την ψυχολογία μας;

Τα ρούχα μας αποτελούν προέκταση του εαυτού μας και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται επιπόλαια. Πολλά κρυμμένα μηνύματα μπορεί να αποκαλυφθούν από την προσεκτική παρατήρηση των ρούχων που φορά κάποιος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μια λανθασμένη στυλιστική επιλογή, μας "ρίχνει" ψυχολογικά.

Ψυχολογία ντυσίματος


Από τα αρχαία χρόνια τα ρούχα δεν ικανοποιούσαν μόνο την ανάγκη προστασίας από το κρύο και τη ζέστη, αλλά εξυπηρετούσαν εκφραστικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Στις μέρες μας τα ρούχα δίνουν την πρώτη εντύπωση για ένα άτομο και εκφράζουν στοιχεία της προσωπικότητάς του καθένα μας. Η εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου μας δίνει πληροφορίες όπως η καταγωγή του, το επάγγελμά του, η οικονομική του κατάσταση και η κοινωνική του θέση. Σύμφωνα με αρκετές μελέτες δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος μας. Αυτό ισχύει και για τη μόδα, και αν δεν το κάνουμε συνειδητά, ακολουθούμε ως προς κάποιο βαθμό…